همین هوشمندی سعدی بود که در کنار تواناییهایش در شعر و نثر، او را در تاریخ این سرزمین ماندگار کرد و شهرتش را از مرزهای ایران هم فراتر برد. در ششمین بخش این کتاب زیبایی شناسی زبان مطرح شده و مؤلف با توضیحاتی درباره کاربرد زبان گفتگو، درباره ساده نویسی و پاکسازی زبان صحبت میکند. کتاب فیض بوک حاوی 70 قطعه طنز می باشد که در قابل کلاسیک سروده و سال 1392 توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.برشی از شعرمنم آموزگاری صاف و سادهخداییش این که من میخوام، زیاده؟ در وهله اول سپردن کار به مخاطبان اصلی جشنواره که خود شاعران هستند که متوجه برگزاری جشنواره باشند و آنرا برنامه ملی خود بدانند و در مرحله بعدی مخاطبان عمومی شعر درگیر یک اتفاق مهم ادبی شوند و همه این مسائل به این نکته باز میگردد که چقدر برنامه را کلان دیدیم که همه دخیل باشند. کنش صعودی، عنصر روایی یک اثر داستانیست که از پس مقدمهچینی میآید و به نقطه اوج داستان میانجامد. البته لازم به تذکر است که در مقطع کارشناسی، این رشته، گرایشبندی نشدهاست و تنها کسانی که این رشته را تا مقاطع بعدی، یعنی کارشناسی ارشد یا دکتری ادامه دهند، میتوانند گرایش مورد علاقهی خود را بهطور آکادمیک دنبال کنند.
اگر میتوانید متنی را بیابید و مضامین آن را پیدا کنید، به علاوه آن را با متون، نظریهها و وقایع تاریخی دیگر مرتبط کنید، نشان میدهید که میتوانید ایدههای پیچیدهای را مدیریت کنید، الگوها را جستجو کنید و اطلاعات را در زمینه گستردهتری تفسیر کنید. سعدی اما نه همسویی با صاحبان قدرت را انتخاب کرد و نه سکوت و تنهایی را پذیرفت. اما این تب اقتباس در دوره بیست و سوم فروکش کرد و در بیست و چهارمین جشنواره در سال 84، شاهد اکران دو فیلم اقتباسی بودیم؛ یکی فیلم «کافه ستاره» ساخته سامان مقدم بود که براساس داستان «کوچه مداق» اثر نجیب محفوظ، نویسنده مصری برنده نوبل نوشته شده است. 5ـ دستاورد فکری : آیت الله سیستانی تنها یک فقیه نیست، بلکه بزرگمردی فرهیخته و آگاه به اندیشههای معاصر و آشنا با دیدگاههای تمدنی گوناگون است که به زمینههای اقتصادی و سیاسی در معادلات جهانی نگاهی ژرف دارد و همسو با پیشرفتهای نمایان بشری و اوضاع کنونی، نظریههای برجسته مدیریتی و اندیشههای اجتماعی تازهای را ارائه داده است، به گونهای که در نظر ایشان، «فتوا» کارکرد شایستهای در نیل جامعه مسلمان به خیر و صلاح دارد. بخش دوم میراث او هم مربوط به حکمت و دانشی است که در آثار خود ارائه میکند.
سعدی در بوستان به جنبههای مختلف زندگی انسان اشاره کرده و راهکارهایی برای زندگی درست و اخلاقی ارائه میدهد. مغولها تلاش بسیار زیادی برای از بین بردن زبان و فرهنگ پارسی کردند و این تلاشها در صورت نبودن شاعری مثل سعدی به نتیجه میرسید. به دلیل اوضاع و شرایط بد در اواخر حکومت محمد خوارزمشاه، سعدی تصمیم گرفت شهر خود را برای رسیدن به علم و دانش ترک کند. او از همان دوران کودکی به دنبال کسب علم و دانش و کمالات اخلاقی بود. سعدی در دوران زندگی خود و مخصوصا در دوره جوانی، فقر و سختی زیادی را تجربه کرد و در سن بیست سالگی، برای تحصیلات بیشتر و بهتر، شهر خود را ترک کرد. ما ابتدا با راوی داستان یعنی کازابون آشنا میشویم که در موزهی هنر و متریرز پنهان شده و وقایع سالهای گذشته را برای ما روایت میکند. سعدی در مسیر یادگیری حکمت بیشتر از همه تحت تاثیر اندیشههای امام محمد غزالی قرار گرفت. او مسیر مبارزهای غیرمستقیم و هوشمندانه را در پیش گرفت و بهجای مدح حاکمان، آنها را نصیحت کرد. ۶۹. ↑ حلبی، علی اصغر، تاثیر قرآن و حدیث در ادب فارسی، دانشگاه پیام نور، ششم ۱۳۷۶، ص۵۸. ↑ سپانلو، نهضت رماننویسی امروز ایران رودخانه ای است در جریان، ۲۳.
Th is a rticle was done with the help of G SA Content Gener ator Dem oversion!
این تلاش او را میتوان بهوضوح در گلستان مشاهده کرد. آثار حکیمانهی او (بوستان و گلستان) در سراسر دنیا (بهخصوص کشورهای بزرگ و پیشرفته) ترجمه شده و طرفداران زیادی دارد. در گلستان سعدی با ترکیب نثر و نظم (شعر) توانسته است جذابیت بالاتری برای مخاطب ایجاد کند تا از این طریق، مفاهیم اخلاقی بهتر منتقل شوند. برای همین مثل اکثر شاعران آن زمان به ستایش شاهان و گرفتن پاداش از آنها دلخوش نکرد. در آن زمان شاعران یا در حال مدح حاکمان و گذران زندگی از راه قلم بودند و یا در تنهایی، اشعار عاشقانه و عارفانه میسرودند. اول اینکه او توانست فرهنگ ایران را در زمانی که حمله مغول بود، زنده نگه دارد. از طریق مطالعهی جزئیات تجربیات دیگران، شرایط و محدودیتهایشان و مقایسهی خودمان با آنها، راحتتر میتوانیم درک و بینشی از اینکه واقعا که هستیم به دست بیاوریم. زندگی سعدی همزمان شد با حمله مغول و تلاش آنها برای از بین بردن فرهنگ ایرانی. این یعنی او توانسته است فرهنگ و اخلاق اصیل ایرانی را به جهان صادر کند. یکی دیگر از بهترین رمان های ایرانی بن بست است. ادبیات این دوره کاملا مثاتر از فرهنگ غرب بود.